Social 1 Aprilie 2008 03:46
Aflat pe ultima suta de metri de mandat, edilul Capitalei, Adriean Videanu, vrea sa mute Gradina Zoologica din Baneasa in vestului orasului, adica la Chiajna.
"Mutarea" primarului ar da unda verde investitorilor care pandesc de multa vreme locul cu pricina, numai bun pentru un cartier de vile. "In urma studiilor pe care le-am facut, locatia potrivita este terenul despre care am discutat din comuna Chiajna", a declarat primarul Bucurestilor, citat de Antena3. Totodata, el a precizat ca a discutat deja cu primarul comunei Chiajna.

Intre timp, mai multi investitori fac presiuni pentru a pune mana pe terenul pe care se afla acum parcul zoo, care valoreaza peste 20 de milioane de euro. Pe de alta parte, doua familii revendica o treime din suprafata de sase hectare a parcului, iar de opt ani se judeca pentru a-si recupera terenul. I


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.