Social 31 Martie 2008 13:55
Un barbat a amenintat astazi, in jurul orei 12.00, ca arunca in aer podul de la Agigea. El a fost prins de politisti, in jurul orei 13.00 si urcat intr-o masina a Ambulantei, iar pirotehnicienii verifica autovehiculul in care se afla barbatul.

Un barbat aflat intr-un jeep inmatriculat in judetul Constanta s-a oprit pe podul de peste Canalul Dunare-Marea Neagra de la Agigea si a amenintat ca va arunca in aer podul daca nu vorbeste cu presedintii Traian Basescu, George W. Bush si Vladimir Putin. Barbatul sustinea ca are la el grenade.

Trupele DIAS au intervenit in forta dupa ce barbatul a lovit cu masina un autovehicul al pirotehnistilor. Echipele DIAS au spart gemurile jeepului cu bate si l-au scos din masina pe barbat. Acesta a fost urcat intr-o ambulanta.

Echipa de pirotehnicieni verifica jeepul Hyundai Tucson al barbatului, pentru a vedea daca exista dispozitive explozive. Circulatia in zona este blocata.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.