Social 31 Martie 2008 04:55
Restrictiile de circulatie pe traseul unic intra in vigoare incepand de maine. Politistii recomanda ocolirea tronsonului de drum Otopeni - Bucuresti si pe sensul de mers catre Capitala.
Cei care nu pot evita acest traseu si doresc informatii despre restrictiile de trafic si rutele ocolitoare pot suna gratuit la 6286 sau 0800.80.6286.

Circulatia rutiera va fi inchisa, incepand de pe 1 aprilie si pana pe 4 aprilie la ora 0.00, pe culoarul unic, iar traseul va fi securizat cu dispozitive ale Serviciului de Paza si Protectie, Ministerului de Interne si SRI.
Intre Aeroportul „Henri Coanda" si Piata Presei Libere, culoarul unic cuprinde benzile doi si trei de circulatie, pe ambele sensuri.

Pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf, este interzisa circulatia masinilor pe segmentul central. Intersectiile prin care va putea fi traversat culoarul unic sunt: Soseaua Bucuresti-Ploiesti cu Bulevardul Aerogarii, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff cu strada Arhitect „Ion Mincu", Calea Victoriei cu Bulevardul Dacia, Calea Victoriei cu Bulevardul Regina Elisabeta si Calea Victoriei cu Pod Natiunile Unite.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.