"Controlorul care a depistat-o pe tanara i-a adus la cunostinta procedura standard in astfel de situatii, dupa care un domn care se afla in tramvai a intrat in aceasta discutie si a inceput sa aduca injurii. Cetateanul il ameninta pe controlor ca daca nu o lasa in pace pe fata, il impusca", a declarat presedintele RATP, Radu Popescu.

Presedintele RATP a mai spus ca agresorul a scos o arma si l-a amenintat pe controlor. "Controlorul a incercat sa nu dea curs amenintarilor si apostrofarilor aduse, dar, la ultima statie de tramvai, la Spitalul Judetean, barbatul a scos arma si, sub amenintarea acesteia, a coborat impreuna cu domnisoara frauduloasa. De mentionat ca persoana se afla si sub influenta bauturilor alcoolice, ceea ce putea genera o situatie mult mai complicata", a afirmat Popescu.

Controlorul a anuntat imediat incidentul la 112, insa cei doi au reusit sa scape inainte ca echipajul de Politie sa ajunga la fata locului. Politistii incearca acum sa-l depisteze pe barbatul care detinea arma de foc, dar si pe tanara care circula fara bilet.