Social 29 Martie 2008 12:24
Cazul fetei de 12 ani agresata de niste colege mai mari devine din ce in ce mai complicat. Parintii ei sustin ca fiica lor a fost violata, in urma cu doua luni.

Oamenii au depus deja plangere la politie. In acest timp, agresoarele elevei au fost mutate la un alt liceu si au primit nota 2 la purtare, pe semestrul al II-lea. Pe internet a aparut deja varianta necenzurata a filmuletului in care cele doua adolescente o batjocoresc pe fata de clasa a VI-a.

Colegele de liceu nu s-au multumit doar sa o mutileze pe pustoaica, au si umilit-o. Au lovit-o peste cap, i-au tuns din par si au ars-o pe fata cu o tigara. Filmuletul sau marturisirea fetei au scos la iveala insa un nou adevar. Pustoaica isi incepuse viata sexuala, fie de bunavoie, fie cu forta. S-a intamplat in urma cu doua luni. Parintii fetei spun ca au aflat despre viol recent.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.