Social 28 Martie 2008 03:16
Tinerii cu performante la invatatura, dar fara resurse financiare se pot inscrie pana pe 31 martie intr-unul dintre programele Fundatiei „Dinu Patriciu"

Ai rezultate bune la invatatura? Vrei sa studiezi in continuare, dar esti lipsit de posibilitati financiare? Inscrie-te intr-unul dintre programele de burse private ale Fundatiei „Dinu Patriciu" destinate elevilor, studentilor sau doctoranzilor. Numai in cadrul programului „Inventeaza-ti viitorul" pot fi accesate, in urma depunerii dosarului, 5.000 de burse in valoare de 200 de lei lunar pentru elevii de liceu si 500 de burse in valoare de 300 de lei pentru studenti.

Programul de burse „Inventeaza-ti viitorul" are ca destinatari elevii si stu­dentii. Bursele se acorda timp de noua luni pe an, cu posibilitatea prelungirii pentru anii scolari urmatori, in masura in care bursierii doresc sa isi mentina sau sa-si imbunatateasca rezultatele. In cadrul acestui program, sunt scoase la concurs 5.000 de burse in valoare de 200 lei pe luna pentru elevii de liceu si 500 de burse in valoare de 300 lei pentru studenti.

Ultima zi in care se poate aplica pentru acest program este 31 martie. Formularul prezent pe site-ul fundatiei trebuie sa aiba anexata o prezentare scrisa de mana a planurilor si sperantelor de viitor. Rezultatele selectiei vor fi aduse la cunostinta solicitantilor pe site-ul www.fundatiadinupatriciu.ro la data de 18 iulie.

Un alt program de burse, „Orizonturi Deschise", pune la dispozitia tinerilor 100 de burse in valoare de 15.000 USD pe an, pentru intreaga durata a programului de studii. Pentru aceste burse pot opta tinerii care au absolvit deja o facultate si care au fost deja acceptati intr-un program postuniversitar la o universitate straina de prestigiu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.