Social 27 Martie 2008 10:35
Astazi, in prima dimineata cu restrictii de trafic pentru Summit-ul NATO - instituite pe bulevardul Libertatii, se circula foarte greu in multe zone din Bucuresti, in special in sectoarele 1, 5 si 6, informeaza NewsIn.

Potrivit Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, cele mai aglomerate artere sunt, incepand cu ora 7.00, bulevardul Regina Maria, strada Izvor, Calea 13 Septembrie si Splaiul Independentei, pe sensul dinspre Opera Romana catre centru.

Motivele principale pentru care se circula foarte greu pe aceste artere sunt restrictiile care au fost impuse astazi, cu incepere de la ora 4.00, pe bulevardul Libertatii, mai exact pe segmentele cuprinse intre Splaiul Independentei si bulevardul Natiunile Unite si, respectiv, intre Calea 13 Septembrie si bulevardul Regina Maria.

In restul Capitalei, circulatia este de asemenea ingreunata din pricina aglomeratiei in zona Piata Eroii Revolutiei, precum si pe Soseaua Virtutii - sensul catre Piata Crangasi, Soseaua Colentina - intre Soseaua Fundeni si strada Doamna Ghica, si Calea Vacaresti - de la Piata Sudului catre Splaiul Independentei.
Recomandarile de baza ale politistilor sunt, in aceste conditii, ca soferii sa respecte semnalele agentilor de circulatie si semnalizarea temporara montata in zona cu trafic restrictionat.

Restrictiile de circulatie aplicate pe bulevardul Libertatii sunt valabile pana pe data de 5 aprilie. Din data de 29 martie, vor fi instituite restrictii de circulatie si pe culoarul unic de deplasare, delimitat intre Otopeni si Palatul Parlamentului, precum si in zona obiectivelor incluse in programul Summit-ului.

Summit-ul NATO de la Bucuresti, care se va desfasura in intervalul 2-4 aprilie, este cel mai mare din istoria Aliantiei Nord-Atlantice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.