Social 27 Martie 2008 02:25
Un grup de cinci mame intentioneaza sa-si faca un partid. Ieri au strins primele semnaturi. Femeile nu vor nici o functie publica
Femeile care vor sa infiinteze Partidul Mamelor au primit pina acum 200 de semnaturi
Un comunicat de presa primit ieri la redactie anunta ca un grup de initiativa format din citeva doamne intentioneaza sa infiinteze Partidul Mamelor si ca intre orele 12.00 si 16.00 se string semnaturi de sustinere in fata la APACA. In ciuda locului, grupul de initiativa este format din cinci doamne, iar sefa este o pensionara pe numele de Enache Floarea.

Cele cinci s-au cunoscut si le-a venit ideea infiintarii unui partid „la o coada la un hipermarket“. Cu exceptia persoanei desemnate ca fiind purtator de cuvint – Roxana Gradinaru, care a mai facut PR pentru o organizatie religioasa – nici una dintre cele cinci nu are experienta organizationala, cu atit mai putin in politica.

„Aici am primit aprobare sa stringem semnaturi. Am vrut la Universitate, dar pe motiv de summit, nu s-a putut. Stringem astazi (ieri – n.a.) semnaturi si dupa summit vom continua in Bucuresti si in alte 18 capitale de judet“, ne-a declarat Roxana Ungureanu. Semnaturile se string prin acostarea tuturor trecatorilor, carora li se explica despre ce este vorba. Unii refuza, dar sint si altii care semneaza, in special femei. Prima zi de stringere de semnaturi a fost considerata ca fiind fructuoasa: aproape 200 de persoane au semnat. „Estimam ca in sase luni vom avea toate semnaturile necesare conform Legii partidelor politice“, ne-a declarat sefa grupului de initiativa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.