Social 26 Martie 2008 11:36
Un barbat a ajuns la spital, dupa ce un cetatean turc l-a impuscat cu un pistol cu gloante de cauciuc. Marul discordiei a fost un loc de parcare, informeaza NewsIn.

Scandalul a izbucnit dupa ce sotia unui cetatean turc a parcat de mai multe ori in dreptul intrarii intr-un imobil din sectorul 3 al Capitalei. Proprietarul imobilului s-a intalnit aseara cu cetateanul turc, sotul soferitei. Discutiile s-au transformat intr-un conflict violent.

"S-au folosit un birceag si un pistol. Cetateanul roman l-a taiat in zona urechii pe cel turc, turcul a folosit un pistol cu bile de cauciuc si l-a ranit in zona toracelui", a declarat purtatorul de cuvant Politia Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

"Dupa ce tata a cazut, acesta a mai tras doua focuri, apoi i-a mai dat si cu pistolul in cap", a spus fiul victimei, Valentin Cotiuga.

Politistii spun ca agresorul detinea in mod legal arma, care este considerata neletala. Victima se afla acum internata la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Medicii spun ca este in afara oricarui pericol, dar va ramane o perioada sub supraveghere medicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.