Social 24 Martie 2008 12:09
Echipa Antenei 3 din Petrosani a fost agresata sambata noapte chiar in fata politistilor, care nu au intervenit.

Fortele de ordine au stat cu mainile in san in timp ce un barbat a sarit la bataie si a spart parbrizul masinii in care jurnalistii fusesera sechestrati. Totul a plecat de la un scandal intre doua gasti.

Reporterul si cameramanul Antenei 3 realizau un reportaj despre un scandal intre doua grupuri rivale, la numai cativa metri de sectia de politie. Deranjati de camera de filmat, agresorii au aruncat cu sticle in masina jurnalistilor si le-au spart parbrizul cu pumnii. Chiar daca la fata locului se aflau mai multe echipaje de politie, reporterul Antenei 3 a fost nevoit sa sune la 112 pentru a cere ajutor.

Echipa Antenei 3 a fost in continuare agresata si injurata chiar daca foarte aproape se aflau membri ai politiei si ai jandarmeriei. In urma rafuielilor dintre cele doua gasti doi barbati au ajuns la spital. Corespondentul Antena 3 a avut si el nevoie de ingrijiri medicale.

Jurnalistul agresat a depus plangere la politie, iar agresorul a fost identificat. Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili exact imprejurarile in care s-au petrecut faptele. In ultima perioada in Valea Jiului au avut loc mai multe confruntari intre membrii celor doua grupuri rivale.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.