Cumnatul senatorului Verestoy Attila a intrat cu masina in corespondentii National TV Harghita

Corespondentii in Harghita ai postului de televiziune National TV au fost loviti ieri de o masina condusa de cumnatul senatorului UDMR Verestoy Attila, in timp ce realizau, la Odorheiu Secuiesc, un interviu cu primarul orasului. Reporterul Daniela Mezey si operatorul Ferencz realizau un reportaj despre protestul organizat de soferi fata de starea drumurilor. Intre orele 10:00 si 10:15 circulatia in centrul orasului a fost blocata, iar jurnalistii se aflau pe strada si filmau un interviu cu primarul orasului, Szasz Jeno.

La un moment dat, un autoturism de teren condus de omul de afaceri Ferency Karoly s-a apropiat, in marsarier de cei doi jurnalisti aflati cu spatele. In ciuda strigatelor de atentionare ale celorlalti ziaristi aflati la fata locului, masina i-a izbit pe cei doi in spate, operatorul s-a dezechilibrat si a fost prins, in cadere, chiar de primarul caruia ii lua interviu.

Primarul Szasz Jeno spune ca Ferenczy Karoly este cumnatul senatorului Verestoy Attila, originar din Odorheiu Secuiesc.Dupa acest incident soferul aflat la volan a plecat, fara sa opreasca pentru a vedea daca cei doi se simt bine. Jurnalistii au depus miercuri o plangere la Politie impotriva omului de afaceri.

Daniela Mezey nu isi explica gestul soferului, mai ales ca in zona respectiva nu se circula in acel moment. "Circulatia era oprita, barbatul a fost atentionat de strigatele colegilor din presa, dar a continuat sa mearga. Faptul ca este un prosper om de afaceri si ruda cu senatorul Verestoy, nu il indreptateste sa incalce legea si sa puna in pericol viata a trei oameni'', a afirmat jurnalista Daniela Mezey.

Primarul municipiului Odorheiu-Secuiesc a declarat ca este pregatit sa semneze o declaratie la politie in calitate de martor. "Este o situatie foarte neplacuta, cei doi au fost loviti de un Jeep condus de domnul Ferenczy, imi pare rau ca s-a intamplat si imi cer scuze in numele lui'', a precizat Szasz Jeno.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.