"Ne simtim ignorati, jigniti. Sper ca veti fi alaturi de noi in zilele summit-ului, pentru a semnala impreuna aceasta neregula", a spus Claudiu Peter, fiul artistului, adaugand ca nu exclude posibilitatea de a protesta, pasnic, alaturi de prietenii si colegii lui Teo Peter, in perioada desfasurarii summit-ului NATO la Bucuresti. Claudiu Peter a mai spus ca justitia americana nu ar fi gestionat corect acest caz.

Teo Peter a fost ucis in noaptea de 3/4 decembrie 2004, intr-un accident provocat de catre un angajat al ambasadei SUA in Romania, sergentul VanGoethem.

Citeste si:

Autoritatile americane au hotarat ca vinovatul sa fie judecat de un tribunal militar american. In urma procesului, care a avut loc in SUA, sergentul a fost gasit nevinovat, pe motiv ca nu s-a putut demonstra ca Teo Peter era in taxi in momentul producerii accidentului.

Fratele lui Teo Peter a spus ca procesul din SUA, in care sergentul american a fost judecat pentru accidentarea mortala a artistului roman, a reprezentat o "mascarada", iar sentinta, de achitare, "a socat pe toata lumea", Potrivit NewsIn.