Social 19 Martie 2008 03:53
Colegiul Tehnic „Traian”, din Capitala, a fost luat cu asalt, ieri, de 16 inspectori scolari. Acestia au mers din clasa in clasa si au stat de vorba cu elevii pentru a verifica acuzatiile aduse directorului privind implicarea intr-o relatie amoroasa cu o eleva a sa
Inspectoratul Scolar General al municipiului Bucuresti a luat în serios dezvaluirile facute de presa si a declansat o ampla ancheta în unitatea de învatamânt. „ISMB-ul a luat în considerare semnalul dat de presa. La sedinta consiliului profesoral, care s-a desfasurat luni, au participat doi inspectori din partea institutiei noastre, având ca obiectiv verificarea punctuala a tuturor aspectelor reflectate de presa. Acum urmeaza sa fie prezentata inspectorului general al Capitalei o informare, iar în zilele urmatoare acesta va decide continuarea cercetarilor sau eventualitatea convocarii unei comisii de cercetare administrativa. Totodata, începând de ieri dimineata (marti, n.r.), la Colegiul «Traian», un colectiv de control al Inspectoratului Scolar General a demarat o inspectie frontala, formata din 16 inspectori, pentru a analiza ansamblul activitatii educativ-instructive a liceului. Dupa cum vedeti, inspectoratul a luat în serios aceasta problema si îsi face datoria, fiindca asemenea situatii înnegureaza imaginea si prestigiul învatamântului bucurestean”, ne-a declarat Marian Banu, purtatorul de cuvânt al ISMB.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.