Social 19 Martie 2008 03:47
De la inceputul lunii viitoare, pensionarii brasoveni vor putea circula gratuit pe mijloacele de transport in comun din oras intre orele 8.30-14.00. Intervalul cu pricina a fost stabilit in urma cererilor venite din partea pensionarilor, precum si a unor studii privind graficul de aglomerare a mijloacelor de transport in comun.
„Chiar ieri am mai primit un teanc de solicitari de la pensionari, care imi cerereau sa le dau gratuitate pe autobuze macar in perioada asta, cand merg si ei pe la piata sau la medic“, explica decizia primarul George Scripcaru.

Pe de alta parte, regia locala de transport RATB a efectuat o serie de studii privind graficul de aglomerare a autobuzelor din Brasov. „Pana pe la ora 8.30 e inghesuiala mare, pleaca copiii la scoala, merge lumea la serviciu. Apoi e mai liber, se mai descarca autobuzele si apoi, pe la doua dupa-amiaza, iar se inghesuie. Vin elevii de la scoala si oamenii ori vin de la schimbul unu ori pleaca la schimbul doi. Perioada dintre aceste doua ore e mai calma“, completeaza primarul Scripcaru.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.