Social 19 Martie 2008 16:46
Studentii sau absolventii cu o experienta de pana la sapte ani au la dispozitie peste 3.000 de locuri de munca, pe care companiile le ofera la targul de slujbe "Angajatori de top", informeaza NewsIn.

Potrivit organizatorilor, la targul de slujbe "Angajatori de top", care se va defasura vineri si sambata, la Sala Palatului, vor participa 114 companii de top din Romania, care vor sa angajeze peste 3.000 de tineri cu pana la sapte ani de experienta. Organizatorii se asteapta ca la eveniment sa participe peste 13.000 de persoane.

Cele mai multe oferte sunt in domeniile financiar-contabilitate (600), audit si consultanta (500), resurse umane si marketing (400), IT (400) sau telecomunicatii (300). Totodata, companiile participante vor organiza 28 de prezentari din care tinerii pot afla mai multe informatii despre posibilitatile de a-si construi o cariera in companiile respective.

In cadrul evenimentului, tinerii pot participa si la doua work-shopuri - "Tehnologii IT&C de viitor" si "Strategii de cariera in consultanta", unde acestia pot discuta cu specialisti in domeniu despre tendintele pe plan global ale celor doua industrii.

Companiile participante isi desfasoara activitatea in domenii ca audit, consultanta, telecomunicatii, IT, financiar-bancar, retail, inginerie, industria alimentara si baututi racoritoare, real estate, marketing si cercetari de piata.

"Angajatori de top" va fi deschis vineri, 21 martie, intre orele 10.00-19.00, si sambata, 22 martie, intre orele 10.00-17.00, iar intrarea este gratuita. La editia anterioara a targului, au participat peste 13.000 de tineri, doar 2.000 dintre ei depunand CV-uri pentru angajare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.