Social 18 Martie 2008 03:37
Urmatorul primar general va mosteni de la Adriean Videanu Bucurestiul cu santiere cu tot, unele neterminate, altele in pregatire

Nici nu au fost bine aranjate liniile de tramvai pe Stefan cel Mare, ca muncitorii au inceput deja sa rame si pe Mihai Bravu si Calea Vacaresti. Si aici se vor schimba liniile de tramvai, iar circulatia, si asa haotica, va avea de suferit.

Lucrarile de la Pasajul Obor sunt in plina desfa­surare. Nu-i nimic. Nici nu sevor incheia, ca incep la Pasajul Muncii. Astea sunt numai cateva din mostenirile pe care le lasa Videanu pre­decesorilor sai, dar si bu­curestenilor care vor imbatrani in trafic.

Dureaza pana la sfarsitul acestui an

Anul 2008 nu va fi mai bun pentru soferii bucuresteni decat 2007. Va fi chiar mai greu, avand in vedere ca santierelor deja existente li se adauga altele. Si asta nu e tot. Zeci de licitatii sunt in derulare sau in pregatire, deci cine vine la Capitala are de terminat ce au inceput altii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.