Social 17 Martie 2008 02:11
Costica Constanda a intrat in posesia Satului Francez. Primarul Adriean Videanu a parafat simbata schimbul de terenuri cu omul de afaceri, dupa ce saptamina trecuta sustinea ca acest schimb nu se poate realiza daca Primaria Sectorului 1 nu elibereaza certificatul de urbanism
„Parcul Bordei a revenit municipalitatii. Am semnat simbata schimbul de terenuri cu domnul Constanda. De luni, Administratia de Lacuri si Parcuri se va ocupa de reamenajarea parcului. Constanda si-a reprimit terenul de 28.000 de metri patrati in Satul Francez“, sustine primarul general al Capitalei. Videanu a explicat ca a gasit un notar care a putut perfecta transferul fara acordul primarului de sector Andrei Chiliman. De altfel, chiar Chiliman a spus de la inceput ca nu este nevoie sa isi dea acordul.

Pentru ca primarul sectorului 1 a refuzat sa emita certificatul de urbanism pentru schimbul de terenuri parcul Bordei - Satul Francez, s-a declansat un intreg scandal intre Primaria Capitalei, edilul sectorului 1 si Costica Constanda, care a avut ca punct culminant executarea conturilor Primariei Capitalei de catre omul de afaceri, acum doua saptamini. Ulterior, omul de afaceri a anuntat ca va returna banii daca municipalitatea va perfecta schimbul de terenuri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.