Social 15 Martie 2008 11:18
Poveste de dragoste intre o eleva de clasa a XII-a si directorul scolii unde invata fata. Ziarul Gardianul publica astazi un articol care scoate la iveala relatia celor doi, iar directorul este prezentat in ipostaze compromitatoare cu eleva.

Ziaristii sustin ca fotografiile au fost publicate pe un site chiar de eleva. Mai mult, tanara face si comentarii si da detalii despre relatia cu directorul. Spre exemplu, ea spune ca o sa-i lipseasca imbratisarea si parfumul lui.

Colegii, dar si profesorii de la Colegiu Tehnic Traian au declarat ca stiau de relatia celor doi. Unul dintre profesori povesteste chiar ca directorul a amenajat in subsolul scolii un dormitor, unde petrece timp atat cu eleva, cat si cu unele profesoare.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Bucuresti ancheteaza cazul, iar in doua, trei zile vor dispune toate masurile care se impun in aceasta situatie.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.