Social 14 Martie 2008 03:32
Ziua Nationala a Irlandei va fi sarbatorita luni in Bucuresti cu petreceri in aer liber, concerte si dansuri traditionale
Pentru prima data in Romania, Saint Patrick’s Day va fi celebrata in strada, in centrul Capitalei. „Anul acesta va fi o petrecere deosebita, in Piata Universitatii, unde vom imparti stegulete tuturor trecatorilor si ii vom invita sa petreaca impreuna cu noi", a spus Peter Moynaham, reprezentant al Asociatiei Culturale Romano-Irlandeze, organizatorul evenimentului.

In fata Universitatii de Arhitectura „Ion Mincu", incepand de la ora 14.00, isi vor face aparitia spiridusii irlandezi, care vor intretine atmosfera de sarbatoare toata dupa-amiaza. Tot ei vor colora apa fantanii arteziene de la Universitate in verde.

La ora 18.00, pe scena amplasata langa cladirea Facultatii de Arhitectura vor urca membrii grupului Shanno, care vor sustine un concert de muzica irlandeza, si un grup de dansatori de la clubul „Irish Dance". „Organizam ateliere de dans irlandez impreuna cu Anne-Marie Cunningham, care a fost in celebrul turneu Riverdance, si cu ocazia zilei nationale a Irlandei vrem sa le aratam tuturor cat de frumos este dansul irlandez", a spus coordonatorul clubului, Dan Popovici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.