Social 14 Martie 2008 02:37
20 de tineri au fost decretati talente ale Romaniei si au intrat in negocieri cu BRD, Deloitte, Adobe, Pfizer si Rompetrol. Cei 20 de finalisti au fost alesi din aproape 2.200 de participanti
Mai putin de 1% dintre cei 2.200 de studenti si absolventi care s-au inscris in concursul de cautare de talente Top Talents Romania, demarat de compania de recrutare Catalyst Solutions in urma cu citeva luni, au fost alesi in topul tinerilor talentati din Romania. O parte dintre acestia s-au remarcat prin experientele profesionale diverse, in tara sau internationale, trecute la CV, altii prin studiile si calificarile obtinute de la institutii internationale de prestigiu, dar si prin experientele ca voluntari. Prima triere s-a facut pe baza CV-urilor depuse de participanti, dupa care au mai ramas in competitie 1.200 de tineri. Apoi acestia au fost supusi testelor Cut-e, teste psihometrice online de evidentiere a personalitatii si atitudinilor, care au lasat in finala 100 de candidati. Dintre acestia, doar 20 au fost selectati ca fiind top talents, pe baza interviurilor individuale, potrivit Nicoletei Anton, marketing&PR manager la Catalyst.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.