Social 8 Martie 2008 04:52
Desi consumatorul de lebede nu a fost identificat, pe locul unde se afla cortul lui a fost gasita o Biblie in limba romana
Romanii s-au apucat de mancat lebede si prin alte parti ale continentului, de aceasta data cu urmari destul de serioase, daca sunt prinsi. Cotidianul britanic The Daily Mail (care s-a remarcat de-a lungul timpului printr-o retorica vadit anti-romaneasca) a dezvaluit ca un pescar britanic a dat peste un individ, care la prima vedere i s-a parut a fi est-european, si care isi gatea tacticos o lebada, in fata cortului pe care si-l improvizase pe malul raului Lea din parcul natural Paddock Community, in apropiere de Londra.

David Gibson, pescarul in varsta de 42 de ani, a fost uimit sa vada cu cat calm isi gatea imigrantul cina, intrucat este cunoscut faptul ca, in Marea Britanie, lebedele sunt considerate proprietatea Reginei, iar uciderea sau maltratarea lor se lasa cu amenzi de pana la 5.000 de lire sterline sau o sedere de sase luni in inchisoare. „Am vazut un barbat in jur de patruzeci de ani, cu o barba mare. Gatea si langa el se afla o gramajoara de aripi de lebada".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.