Social 7 Martie 2008 11:49
Final de calatorie fericit pentru cei 107 pasageri ai cursei Tarom Madrid-Bucuresi. Aeronava a aterizat azi-noapte cu 5 ore intarziere, informeaza site-ul tvr.ro.

O defectiune tehnica a obligat ieri echipajul sa intoarca aeronava pe aeroportul din capitala spaniola, dupa o ora de la decolare.

Potrivit Antena3, la 30 de minute dupa decolare, pilotii au semnalat turnului o problema tehnica si au fost nevoiti sa se intoarca pe aeroport. Dupa mai multe ore de asteptare, avionul a ajuns in siguranta la destinatie. Cursa 416 a decolat ieri dupa-amiaza din Madrid, cu destinatia Bucuresti. Trebuia sa aterizeze la ora 18:45. Dupa aprope 30 de minute de zbor, pilotii au constatat o defectiune tehnica. Au anuntat imediat turnul de control, si au luat decizia sa se intoarca pe aeroport. O echipa de specilisti spanioli a luat aeronava la puricat, si, dupa cateva ore, a stabilit ca defectiunile sunt minore.

Avionul a aterizat in cele din urma pe aeroportul Henri Coanda cu putin inainte de mizul noptii de joi. Dupa ore bune de asteptari, pasagerii au fost revoltati pentru ca au fost lasati de izbeliste pe aeroport, si nici un oficial al companiei nu le-a dat vreo explicatie, arata Antena3.

Obositi, speriati si enervati de comunicarea cu reprezentantii companiei romane de la Madrid, unii dintre pasageri au acum de gand sa faca reclamatii, potrivit Tvr.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.