Social 4 Martie 2008 15:19
Reprezentantii a 19 hoteluri din Eforie Nord, Mamaia si din municipiul Constanta si-au anuntat ofertele de cazare pentru prima saptamana din aprilie, cand la Bucuresti este organizat summit-ul NATO, preturile fiind cuprinse intre 99 si 505 lei pentru o noapte cu mic dejun inclus, informeaza NewsIn.

Potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei pentru promovarea si dezvoltarea turismului “Litoral”, intr-un hotel de doua stele din statiunea Mamaia, turistii vor plati intre 110 si 220 lei pentru o noapte de cazare, pret care include TVA si, in functie de unitate, mic dejun sau pensiune completa, transmite corespondentul NewsIn.

La un hotel de trei stele din Mamaia, tarifele de cazare sunt cuprinse intre 110 si 176 de lei pe noapte pentru o camera dubla, incluzand mic dejun sau pensiune completa. La hotelurile de patru stele, costul de cazare este pe zi de 120 de lei/zi pentru o camera single, 140 de lei pentru una dubla si 180 de lei pentru un apartament, tarife care includ doar mic dejun. Pentru pensiune completa la un hotel de patru stele, pretul este cuprins intre 205 si 376 de lei, iar un apartament de lux poate ajunge la 535 de lei/noapte.

La Eforie Nord, doua hoteluri si-au prezentat ofertele. La un hotel de trei stele, pretul va fi de 49 de euro pentru o camera single si 79 de euro pentru una dubla, tarif care include si un cocktail de primire. La un hotel de patru stele din Eforie Nord, turistii vor plati 317,5 lei pentru o camera single si 505 pentru una dubla, iar in oferta sunt incluse mic dejun si servicii SPA.

In municipiul Constanta, trei hoteluri de trei si patru stele au oferte pentru perioada 4-6 aprilie, iar tarifele sunt cuprinse intre 154 si 197 de lei pentru o camera single, intre 176 si 243 de lei pentru una dubla si intre 198 si 338 de lei pentru o garsoniera sau un apartament.

Numarul hotelurilor de pe litoral care sunt deschise permanent este de 30, dar, pana in present, doar 19 si-au prezentat ofertele pentru perioada 2-6 aprilie.

Summitul NATO de la Bucuresti este programat sa se desfasoare in perioada 2-4 aprilie, cand sunt asteptati aproximativ 6.500 de oaspeti straini, intre care 3.500 de jurnalisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.