Social 4 Martie 2008 11:18
Campania anuala de igienizare a Bucurestiului incepe, astazi, prin imprastierea de substante impotriva sobolanilor si tantarilor (larve si adulti) in subsolurile imobilelor, piete, retele de canalizare, case si vile, urmand sa se incheie in luna noiembrie, informeaza Primaria Capitalei.

Costurile totale ale igienizarii, estimate la peste 20 milioane de lei, vor fi suportate integral de municipalitate, astfel incat bucurestenii nu vor trebui sa plateasca serviciile agentilor de deratizare si dezinsectie. "Pentru a fi recunoscuti, agentii vor avea uniforme albastre, ecusoane si legitimatii, asfel incat cetatenii sa nu fie inselati de cei care ar putea pretinde bani pentru aceste servicii", a declarat, pentru NewsIn, Paul Grigore, director de productie la firma 3D, cea care se ocupa din 1997 de igienizarea Capitalei.

Igienizarea va fi facuta de la periferie spre centru si are ca obiectiv doar combaterea sobolanilor si tantarilor, nu si a soarecilor, gandacilor, puricilor, capuselor, mustelor sau omizilor, mai precizeaza Primaria Capitalei.

Bucurestenii pot cere ajutorul agentilor de igienizare, anuntand locurile infestate cu sobolani sau larve de tantari la numarul de telefon 340.86.50 sau 0801.00.33.33.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.