Social 4 Martie 2008 03:59
Astazi va debuta in Capitala o mare campanie de igienizare, concentrata pe doua obiective majore: combaterea sobolanilor si uciderea populatiilor de tantari
Deratizarea se va efectua in cercuri concentrice, de la exteriorul orasului spre centru, si va consta in tratarea obiectivelor de tip locuinte individuale (case-vile), blocuri, sedii ale agentilor economici, sedii de ministere, retele edilitare, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti. Tratamentele pentru combaterea populatiilor de tantari vor debuta initial in habitatele unde dezvoltarea acestora este posibila si in anotimpul rece (subsoluri de blocuri, retele edilitare), dupa care se vor extinde pe malurile lacurilor, in parcuri si in cimitire. In tot orasul se vor raspandi brigazi speciale, care vor asigura igienizarea. Firma care se ocupa de aceasta actiune a anuntat ca prestatiile sale se refera strict la combaterea sobolanilor si a tantarilor (larve si adulti), intrucat "alte categorii de vectori sau insecte generatoare de disconfort: soareci, gandaci, purici, capuse, muste, omizi" nu fac obiectul contractului incheiat cu municipalitatea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.