Social 3 Martie 2008 11:41
Acoperisurile mai multor blocuri din municipiile Deva, Hunedoara si Lupeni au fost smulse de vant, in noaptea de duminica spre luni, iar in cadere au avariat mai multe autoturisme, informeaza NewsIn.

„In mai multe localitati s-au dislocat acoperisuri, care au cazut pe autoturisme. In Deva, pe strada M. Eminescu , a fost afectat acoperisul unui bloc pe o suprafata de aproximativ 50 de metri patrati si au fost avariate opt autoturisme”, a declarat sublocotenentul Anemona Doda, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara.

Purtatorul de cuvant al ISU a mai spus ca, in municipiul Hunedoara, pe aleea Campului, a fost afectat acoperisul blocului C22, pe o suprafata de aproximativ 800 de metri patrati si au fost avariate patru autoturisme. Tot la Hunedoara, a fost distrus acoperisul gradinitei Dumbrava Minunata, pe o suprafata de aproximativ zece metri patrati.

La Lupeni, a fost afectat acoperisul unui bloc, de pe strada Zorilor, pe o suprafata de 50 de metri patrati si au fost avariate opt autoturisme. Alte doua autoturisme au fost avariate la Lupeni dupa ce vantul a smuls o parte din acoperisul unui bloc de pe str. Trandafirilor, pe o suprafata de 20 de metri patrati, a mai spus purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.