Social 1 Martie 2008 22:52
Incepand din aceasta seara, de la ora 22.00, clubul Metropolis, de la etajul 4 al complexului comercial Unirea Shooping Center, organizeaza o petrecere inedita: primul Speed Dating din Romania

Bazat pe conceptul nascut in New York, evenimentul e structurat in trei parti: concursul propriu-zis, concert si un after-party.

Speed datingul are la baza cateva reguli simple. Exista 14 concurenti, 7 femei si 7 barbati. In prima runda, barbatii trebuie sa se mute succesiv de la o masa la cealalta dupa patru minute de discutie cu sexul opus. In a doua runda, barbatii pot alege mesele de discutie.La finalul primei runde, fiecare participant isi va nota preferatul pe un biletel, dat juriului.

Juriul va fi cel care va alege cuplul castigator in functie de biletele, dar si de comportamentul participantilor. Cei care se vor clasa pe locul I vor petrece un weekend la munte, locul doi se va alege cu o cina romantica la un restaurant din Bucuresti, iar ocupantii locului trei vor primi cadouri-surpriza.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.