O prevedere care interzicea comerciantilor sa vanda tigari in apropierea institutiilor de invatamant ar putea fi modificata prin votul Parlamentului
Comisia juridica a Senatului a decis, marti, ca tigarile pot fi vandute in unitati economice aflate la mai putin de 50 de metri de scoli sau spitale, interdictia comercializarii produselor din tutun referindu-se doar la incinta acestor unitati, dupa cum informeaza Gandul. Senatorii juristi au adus, insa, o serie de modificari unei ordonante a guvernului, una dintre acestea eliminand restrictiile privind vanzarea tigarilor.

Potrivit Mediafax, in noua forma a legii, asupra careia au convenit senatorii, este interzisa doar vanzarea tigarilor in unitatile economice situate in incinta spitalelor si a unitatilor de invatamant“, cu exceptia universitatilor. Hotararea finala se va lua insa la Camera Deputatilor, for decizional in acest caz, adauga Evz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.