Primaria Sectorului 2 a puricat peste trei kilometri de conducte de termoficare pentru a strange oamenii care locuiesc in canalizare
Canalele Regiei Autonome de Termoficare (RADET) sunt considerate un real pericol pentru Summitul NATO care va avea loc la Bucuresti in aprilie. Un adevarat comando a descins ieri-dimineata in retelele de termoficare pentru a le curata de aurolaci. Si, ca treaba sa fie rezolvata pana la capat, dupa evacuarea persoanelor fara adapost, capacele de canal au fost sudate.

Summitul NATO de la Bucuresti este motiv de curatenie in catacombele Capitalei. Frica de eventuale atentate teroriste l-a facut pe primarul Neculai Ontanu sa intre in canale si sa ii scoata pe suspecti: aurolacii Capitalei.
"Din perspectiva Summitului NATO ce va avea loc la Bucuresti, magistralele RADET cresc gradul de risc de atentate, putand fi folosite intr-un eventual atentat terorist care ar pune in pericol intregul oras", spune Neculai Ontanu.

Descindere cu peripetii

Vineri, 22 februarie, ora 6.00 dimineata. Mai multe masini ale Politiei Comunitare si Ambulante sociale se strang in fata Primariei Sectorului 2. Asistentii sociali primesc ultimele sfaturi de la primarul Neculai Ontanu. Un lucru este cert.

Oamenii strazii din canalul de la Iancului trebuie scosi din reteaua de termoficare si trimisi in centre de primire din Capitala sau la gara… cei care nu sunt din Bucuresti, pentru a fi transportati in localitatile natale. Ajunse in zona Iancului, echipele de asistenti sociali si de politisti comunitari i-au cam speriat pe aurolaci.
Unii au fugit prin intersectie, altii prin canalizare. Echipele de politisti au scotocit zona si au capturat un singur locatar al canalului din Iancului. Speriati de un eventual esec, responsabilii de la sectorul 2 au continuat sa purice reteaua de termoficare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.