Un copil de doi ani si mama acestuia, de 30 de ani, au decedat dupa ce Dacia in care se aflau a intrat in autoturismul Audi condus de fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocos.
Dupa primele investigatii la fata locului, politistii sustin ca de vina este soferul Daciei, sotul si tatal victimelor. Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere, soferul Daciei nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si nu a acordat prioritate. Potrivit Cotidianul, sotia si fiul sau de doi ani au decedat, iar el a fost ranit grav, fiind transportat la spitalul Judetean Prahova. Fiul vitreg al Elenei Udrea a fost ranit usor. Accidentul s-a produs in jurul orei 17.50, pe DN1, in apropiere de Ploiesti, intr-o zona cunoscuta sub numele de Movila Vulpii.

Surse din Politia Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca in zona in care s-a produs accidentul Drumul National 1 are patru benzi, cate doua pentru fiecare sens de mers, iar pe mijlocul soselei exista, de asemenea, o banda de preselectie pentru virajul la stanga dinspre Ploiesti spre Brasov. Conform acelorasi surse, soferul Daciei s-a inscris initial pe aceasta banda si intrase deja pe contrasens, pentru a se incadra pe un drum comunal, in momentul in care a intrat in coliziune cu autoturismul condus de Alin Cocos.

Politistii nu au putut preciza viteza cu care rula autoturismul condus de Cocos, acestia spunand ca, cel mai probabil, in urma unei expertize tehnice s-ar putea stabili viteza din momentul impactului, in conditiile in care in zona producerii accidentului nu sunt instalate aparate radar si nici camere de inregistrare ale sistemului de monitorizare a traficului rutier. Impactul a fost extrem de puternic, iar, in urma coliziunii, copilul si sotia soferului Daciei au murit pe loc, iar acesta a fost ranit grav, fiind transportat la Spitalul de Urgenta Ploiesti, unde a ajuns si Alin Cocos, care a suferit doar cateva zgarieturi.

Surse din Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti au declarat ca baietelul din Dacie avea un an si jumatate, iar femeia, in varsta de 30 de ani, era insarcinata.

Vicepresedintele PD-L , Dorin Cocos se afla in direct la RealitateaTV, iar dupa aflarea stirii a parasit imediat platoul. Potrivit zIua, fiul sau a fost ranit usor in urma accidentului. In masina condusa de Alin Cocos - un autoturism marca Audi- se afla un prieten de-al sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.