Doi tineri au fost prinsi in flagrant, astazi, de o patrula mobila a Jandarmeriei, dupa ce au sustras, din sediul unei spalatorii auto din Arad, un seif in care se aflau 800 de lei si mai multe documente, informeaza NewsIn.

Jandarmii au observat ca cei doi tineri carau un bagaj foarte greu, care li s-au parut suspect. „Cei doi au spus ca transporta o cutie cu plumb pe care vor sa-l vanda la un centru de colectare. La controlul corporal si al bagajului, jandarmii au descoperit asupra acestora mai multe scule, printre care un ciocan, o dalta, surubelnite, un patent, un cleste special confectionat pentru taierea gratiilor si o pereche de manusi, iar in bagaj se gasea un seif“, a declarat capitanul Lucian Nemes, purtator de cuvant al Jandarmeriei Arad.

In urma verificarilor efectuate, jandarmii au stabilit ca cei doi tineri au spart un geam termopan de la demisolul unei spalatorii auto din cartierul Micalaca si au furat din sediu seiful metalic, smulgandu-l din perete.

Cei doi tineri vor fi cercetati pentru furt calificat si distrugere. Dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Arad pentru continuarea cercetarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.