Cea de-a 16-a editie a Targului National de Carte "Librex" incepe, miercuri, la Iasi, la eveniment participand 12 edituri, 15 distribuitori si trei producatori de papetarie.

In cadrul manifestarii, care se va desfasura, timp de cinci zile, la Palatul Culturii din Iasi, vor avea loc 60 de lansari de carte si se vor acorda 14 premii, informeaza NewsIn. Cel mai important premiu va fi oferit unei personalitati culturale pentru intreaga activitate literara.

"Targul National de Carte de la Iasi este cel mai important, dupa cel din Bucuresti. Cand spun acest lucru, ma gandesc la dimensiunea targului, la numarul de standuri, la suprafata si, nu in ultimul rand, la numarul de participanti, peste 130, dintre care 12 sunt edituri", a declarat directorul Sedcom Libris, Radu Petru, unul din organizatorii evenimentului.

Potrivit acestuia, "Librex" numara in acest an 101 standuri, pe o suprafata de 850 mp. Printre participanti se numara Tudor Octavian, Emil Brumaru, Nichita Danilov, Liviu Antonesei, Lucian Vasilescu si altii.

Evenimentul este organizat de Sedcom Libris, in parteneriat cu Organizatia Patronala "Agora", Uniunea Scriitorilor si Primaria Municipiului Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.