Marian Iorga, fiul cel mare al senatorului PRM Nicolae Iorga, s-a sinucis ieri, in casa bunicilor din judetul Covasna, unde a fost gasit spanzurat. Tanarul in varsta de 23 de ani suferea din dragoste, dar nu a spus nimic parintilor
Din primele cercetari se pare ca acesta s-a sinucis din motive sentimentale. Senatorul PRM Nicolae Iorga nu a dorit sa faca niciun comentariu. Localnicii din Lunca Marcusului spun ca tanarul mergea des la casa de vacanta impreuna cu prieteni si colegi.

Potrivit Realitatea, cei doi fii ai senatorului Nicolae Iorga s-au facut cunoscuti in Brasov din cauza scandalurilor repetate in care au fost implicati dar si din cauza unui dosar penal care a fost intocmit pe numele celor 2 tineri pentru tentativa de viol si lipsire de libertate a unei adolescente. Adevarul adauga ca senatorul Nicolae Iorga a avut trei copii, insa unul dintre ei a murit in urma cu opt ani intr-un accident de circulatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.