La sfarsitul saptamanii trecute, un tanar a fost prins de politistii din Dambovita. Un tanar de numai 19 ani, Marius Oprescu, era cautat de doi ani
El se ascundea in padurea din preajma casei si era cautat pentru mai multe furturi savarsite din mai multe comune si din orasul Pucioasa. Nu fura mare lucru: "doar" porcul vecinului, pe care il ajutase sa il taie, din magazinele din apropiere etc. In schimb, din cauza lui, vecinii au avut probleme: tanarul facea ce facea, si ce fura de prin localitaile din apropiere ascundea prin vecini. "Multe dintre bunurile sustrase au fost gasite de politisti ascunse prin gospodariile vecinilor, in locuri unde nimeni nu se putea gandi, respectiv in cauciucuri uitate de proprietari prin gradini", a precizat inspector de politie Pamela Ropotan, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dambovita. Din acest motiv, vecinii au avut probleme pentru ca erau chemati la Postul de Politie Bezdead ca sa dea explicatii. De cele mai multe ori, pustiul, aidoma unui haiduc, statea ziua in padure, iar seara se retragea in podul casei parintesti. Asa cum ne-au declarat oamenii locului, comuna Bezdead este inconjurata de o padure cunoscuta ca loc in care localnicii dorm la marginea ei atunci cand fac o pauza sau cand termina munca. De aceea i se spune "Padurea adormita". Fiind situata in apropierea terenurilor cultivate de localnici cu porumb, floarea soarelui sau grau, cei care lucrau sau mai lucreaza se odihneau sau se odihnesc la umbra copacilor. Marius Oprescu risca sa petreaca ani buni de detentie pentru comiterea a cinci fapte de furt. Tanarul era cautat de politistii din Pucioasa si Bezdead inca din luna septembrie 2007, cand a spart o casa. De atunci, pana in prezent pe raza orasului Pucioasa si Fieni s-au comis mai multe fapte de furt, iar in cercul de suspecti era inclus si tanarul Marius. La sfarsitul saptamanii trecute, pe baza unui mandat de perchezitie, politistii au descins la domiciliul lui Marius, in comuna Bezdead. Tanarul se ascundea in podul casei, unde isi amenajase un culcus. Ascunse prin diverse colturi din gospodarie, politistii au gasit mai multe bunuri, respectiv: cafea, tigari, zahar, pixuri, pahare, etc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.