Pentru bucuresteni, summitul NATO de la inceputul lui aprilie poate deveni un veritabil calvar, din cauza restrictiilor de circulatie impuse intr-un oras si asa sufocat de traficul rutier infernal
Evident, cel mai simplu lucru pe care-l pot face locuitorii Capitalei in aceasta situatie este sa plece cateva zile in vacanta, cu atat mai mult cu cat bugetarii, elevii si studentii au liber in perioada respectiva.
Problema e ca, la inceputul lui aprilie, vremea poate oferi surprize destul de neplacute, iar alegerea unui loc unde sa “mergi la sigur” nu este tocmai usoara: destinatiile ceva mai exotice, cum ar fi de pilda Egiptul, nu se preteaza pentru o vacanta de 3-4 zile, atat din cauza costurilor mari de transport, cat si din cauza faptului ca tour-operatorii ofera doar pachete de minimum o saptamana. Ofertele tip city-break sunt si ele construite pe mini-sejururi tip vineri-duminica, iar summitul incepe de joi, asa ca bucurestenii care vor sa-l evite trebuie sa plece din Capitala cel tarziu miercuri.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.