Trei salariati ai Serviciul de Ambulanta Mehedinti au intrat, de miercuri seara, in greva foamei, in incinta unitatii, in semn de protest fata de nerezolvarea unor probleme inaintate conducerii institutiei, comunica NewsIn.

Danut Cosma – sofer ambulantier, Ionel Paun – sofer ambulantier si Gheorghe Cilibia – vicepresedinte al Sindicatului Soferilor din Ambulanta Mehedinti, sunt suparati ca nu si-au primit cel de-al 13-lea salariu, dar si pentru ca directorul tehnic al SJA Mehedinti, Nicusor Catu, ar fi in incompatibilitate si in conflict de interese deoarece sotia acestuia este administratorul unei firme particulare de ambulanta, SC Bya Cris SRL.

Grevistii sunt suparati si pentru faptul ca, in urma cu ceva timp, doi colegii de la Baia de Arama au ramas fara serviciu si considera masura luata ca fiind abuziva.

Directorul tehnic al SJA Mehedinti, Nicusor Catu, sustine ca protestul nu este altceva decat un circ ieftin facut de niste oameni manipulati si ca acuzatiile impotriva lui sunt fara temei.
In plus, managerul SJA Mehedinti, dr. Horia Ene, spune ca va consulta juristii Directiei Muncii pentru a vedea daca aceasta greva este legala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.