Hollywood Multiplex si CinemaPRO ii serbeaza pe indragostiti ca-n povesti, de la Valentine's Day pana de Dragobete. Incepand cu 13 februarie, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall devine "Primaria indragostitilor".

Cuplurile de toate varstele care viseaza sa-si uneasca destinele intr-un cadru inedit vor fi intampinate, in fiecare dupa-amiaza, de insusi Sfantul Valentin. Acestea vor avea parte de o cununie desprinsa din filmele hollywoodiene de la care nu vor lipsi certificatele de casatorie si darurile pentru insuratei.

Primul cuplu casatorit al fiecarei zile va fi rasplatit cu unul din cele 12 locuri gratuite pentru indragostiti “Lover Seats”.

De momente speciale vor avea parte si spectatorii CinemaPRO. In aceeasi perioada (13 – 24 februarie), cei care vor merge in cuplu la film se vor putea numara printre castigatorii “tombolelor pentru indragostiti”. Sunt puse in joc peste 700 de cadouri constand in lumanarele parfumate, brelocuri in forma de inima si rame foto inedite.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.