Politistii si procurorii bucuresteni sunt in alerta maxima, incercand sa-l prinda pe asasinul tanarului de 19 ani injunghiat mortal in plina strada, luni noaptea, in cartierul Berceni. Ieri, anchetatorii au dat publicitatii portretul robot al principalului suspect :1,75 metri inaltime, constritutie astenica, brunet.
Anchetatorii fac apel la populatie sa ii sprijine in identificarea suspectului si promit protectie oricaror persoane care pot da indicatii despre altercatie sau orice alte date care pot duce la prinderea acestuia, precizeaza Adevarul. "Chiar si un apel anonim la 112, care sa duca la prinderea agresorului ne-ar putea ajuta", a spus, ieri, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan. Andrei Razvan Tatar a fost injunghiat luni noaptea intr-o statie de autobuz din cartierul Berceni, in urma unei incaierari intre doua gasti de cartier.


Un grup format din cinci persoane a atacat un altul, format din trei baieti si o fata. Unul dintre cei din primul grup a scos un cutit si l-a injunghiat mortal pe un tanar de 19 ani, Andrei Tatar. Altul, victima in acelasi atac, a fost adus la spital cu o taietura in zona capului de zece centimetri, iar fata si celalalt baiat au fost taiati superficial, informeaza Ziua. Agresorii au disparut imediat. Din declaratiile martorilor a reiesit ca doar unul dintre agresori a lovit cu cutitul. "Doar o persoana din grupul agresorilor a lovit cu cutitul, implicatia celorlalti patru fiind minora. Totusi daca acestia nu se vor prezenta la politie risca sa fie acuzati de complicitate la infractiunea de omor deosebit de grav", au declarat politistii.

Razbunarea s-a transformat in omor

Potrivit unor informatii neoficiale, inainte de crima, cele doua grupuri, care nu se cunosteau, s-au intalnit intr-un local din apropierea locului in care s-a produs asasinatul. De altfel, politistii declarau luni ca cerceteaza daca exista vreo legatura intre crima si un scandal produs cu putin timp inainte intr-un bar din apropiere. Initial, grupul agresorilor era format din doua-trei persoane, iar acestia ar fi adresat cuvinte nu tocmai ortodoxe celor trei tineri si fetei. Astfel, ar fi avut loc o prima altercatie, din care cei care au adresat injurii ar fi iesit cam sifonati. Nu dupa mult timp, cei trei baieti si fata au parasit localul. In acest timp, cei care iesisera "sifonati" din localul respectiv au chemat in ajutor alti prieteni si s-au luat dupa cei patru, pentru a le da o lectie, fiind lezati in propriul orgoliu. Astfel, primul grup numara acum cinci persoane, iar cel de-al doilea, trei tineri si o fata. Cei cinci i-au ajuns din urma pe ceilalti, iar in altercatia creata un tanar de 19 ani a fost injunghiat mortal. Andrei Tatar a murit din cauza sectionarii arterei femurale, ceea ce a provocat pierderea masiva de sange. Se pare ca cel care l-a injunghiat pe tanar nu a avut intentia sa-l omoare, crezand ca daca ii baga cutitul in picior leziunile vor fi minore. Din pacate, pierderea masiva de sange a provocat decesul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.