Rudele si prietenii fratilor Camataru s-au intalnit ieri la Tribunalul Bucuresti, in dorinta de a-i vedea macar de la distanta pe Sile si Nutu. Acestia au fost adusi de la penitenciarele Margineni si, respectiv, Craiova, pentru a participa la procesele in care sunt inculpati. Desi sedinta era programata pentru ora 13, magistratii au inceput dezbaterile abia dupa o ora, nefiind libera nici o sala de judecata. Intr-un final, au fost adusi si fratii Camataru, flancati de mascati. Si-au ocupat locurile in boxa acuzatilor si, cand sa schimbe doua vorbe, judecatorul a cerut mutarea intr-o sala mai mare.

Asa ca, a inceput din nou forfota, ba, mai mult, cei care venisera sa-i vada pe Nutu si Sile tipau cat ii tinea gura "deschideti usile, aici este un proces politic". Cateva minute mai tarziu au inceput audierile. Acuzati ca in noaptea de 7 spre 8 septembrie 2003 ar fi participat la talharirea cetateanului israelian Shaul Peleg, Sile Camataru a fost scos basma curata de primii doi martori. Sile sustine ca in noaptea respectiva ar fi participat la o nunta in barul Calypso, de unde nu a plecat nici o secunda. Printre cei audiati se numara si agentul de paza de la Calypso, Remus Pusca, dar care a declarat magistratilor ca nu stie daca Sile a parasit localul sau nu. Bomba a fost aruncata insa de sotia unui alt arestat in acest caz, Cristian Gheorghe. Corina Gheorghe a povestit magistratilor ca, in noaptea nuntii, Sile Camataru a parasit clubul, in jurul orei 2,30-3,00 chiar cu sotul ei.

Martora sustine ca sotul sau a plecat sa ii vanda o bratara lui Sile, pentru ca avea nevoie de bani pentru darul de nunta, dar si pentru a-i cumpara ei un cadou. In rest, Corina a sustinut ca nu stie daca Sile s-a mai intors sau nu la nunta. Spune insa ca sotul ei a adus-o la masa pe Irina Cerga, acuzata si ea ca ar fi participat la talharie, dar ca aceasta nu a stat decat 20 de minute, timp in care a vorbit in permanenta la telefonul mobil. Desi legal, in calitate de sotie, Corina nu era obligata sa dea declaratii instantei, ea a dorit in mod expres sa-si apere sotul si sa convinga magistratii ca acesta nu are nici o legatura cu talharia. Pe tot parcursul audierilor, Sile si Nutu ii aruncau ocheade mamei lor, Mimi Camatareasa, care isi incuraja prin gesturi dragastoase fiii acuzati de grave fapte de crima organizata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.