Dupa ce a visat ca platforma petroliera pe care lucra explodeaza, Dana Rosu a vrut sa se arunce peste bord, declansind o operatiune de salvare fara precedent.
O romanca in virsta de 23 de ani, Dana Rosu, se pare ca se afla la originea operatiunii de evacuare a platformei petroliere Safe Scandinavia, de duminica, ce a costat un milion de lire sterline, conform „The Daily Mail”. Romanca doar a visat ca la bordul platformei s-ar afla o bomba, si ca platforma ar urma sa se prabuseasca in flacari. Tinara, care lucra ca responsabil cu aprovizionarea, a povestit unui coleg despre visul sau, iar apoi, cuprinsa de isterie, si-a aruncat bagajele peste bord si a vrut sa se arunce ea insasi de pe platforma. Ca urmare a alertei declansate de Dana Rosu, pe care colegii au auzit-o vorbind despre o bomba, au fost lansate procedurile de evacuare a platformei. In operatiunea de evacuare, care a durat sase ore, au fost implicate aeronave ale aviatiei militare britanice, politia si paza de coasta, care s-au grabit sa scoata 161 de lucratori de pe platforma.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.