Cum sarbatoresc romanii Ziua Indragostitilor? Andrei Gheorghe a lansat MujDay, Tapinarii nu se abat de la Anti Valentine’s Day, iar de la clasicul Valentine’s Day s-a ajuns la Valentine’s... Gay!
Pentru prima data in Romania un post de radio sustine comunitatea gay. Radio Total da startul campaniei Valentine's Gay. Ce si cum se intampla? “Nu va fi nici o dezbatere, demonstratie sau parada, pur si simplu vom difuza, la 14 februarie, de dimineata pana seara, muzica interpretata de artisti si trupe precum George Michael, Elton John, Freddie Mercury (Queen) sau Madonna, Pink, Gloria Gaynor, Diana Ross etc. Ideea este sa ne acceptam unii pe altii. Si ca, indiferent de orientare, ascultam aceeasi muzica. Campania noastra se desfasoara sub titlul 'Daca dragoste e, restul nu conteaza>>“, ne-a declarat Alina Dimitriu, director marketing la postul amintit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.