O femeie a fost ranita, vineri dimineata, in urma unei explozii din cauza unei acumulari de gaze care a avut loc intr-un bloc de garsoniere din Curtea de Arges, informeaza corespondentul Newsin.

Deflagratia s-a produs intr-o locuinta situata la etajul al II-lea al cladirii. Surse din randul autoritatilor locale au declarat ca in garsoniera respectiva fusese mutata o centrala termica de apartament in urma cu cateva zile. Proprietara, o femeie in varsta de 35 de ani, a suferit arsuri la nivelul fetei, nu foarte grave, si a fost transportata de urgenta la Spitalul Municipa Curtea de Arges. Fiica ei aflata in locuinta in momentul deflagratiei nu a patit absolut nimic.

Explozia a spulberat geamurile si usa de la intrare a garsonierei si a afectat si ferestrele celorlalte locuinte. Chiar si asa, autoritatile dau ca sigur faptul ca strucrura de rezistenta a blocului nu a fost afectata. In momentul de fata are loc o ancheta in urma careia se va afla cine a montat centrala de apartament si daca lucrarea a fost autorizata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.