Un mecanic feroviar din judetul Harghita a murit ieri dupa ce a fost calcat de locomotiva pe care incerca sa o prinda din mers si pe care o lasase cu motorul pornit
C.I., de 55 de ani din Sighisoara, era angajatul unui operator privat, concesionar al liniei ferate Odorheiul Secuiesc-Sighisoara, pentru transport de marfa, potrivit agentiei MEDIAFAX. Mecanicul executa ieri manevre la vagoanele de marfa in statia CFR Odorheiul Secuiesc, iar cind a coborit din locomotiva, a lasat-o cu motorul pornit, neasigurata si a mers la biroul de miscare pentru a da niste documente la impiegat. Pentru ca linia ferata se afla pe un teren in panta, locomotiva a pornit la vale, necontrolat.

"Mecanicul a luat un taxi si in dreptul haltei Feliceni a ajuns din urma LDF-ul (locomotiva - n.r.), a vrut sa se suie si sa incerce sa opreasca locomotiva, dar a cazut sub ea si a fost taiat de aceasta, decedind pe loc", a declarat agentul-sef adjunct Nicolae Dusa, reprezentantul Politiei Transporturi Feroviare Harghita, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.