Bunuri de circa 50.000 de lei au disparut duminica seara dintr-un magazin situat la parterul unui bloc din centrul municipiului Arad
Hotii au saltat prada, dupa ce au fortat usa de la intrare cu ajutorul unei surubelnite sau a unui levier de mici dimensiuni. Desi suma nu este foarte mare, ineditul "operatiunii" consta in faptul ca totul s-a petrecut extrem de repede. Potrivit politistilor, jaful a durat doar 11 secunde.

Spargerea a avut loc in jurul orei 20.30, se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad remis ZIUA Online. Hotii au furat obiecte din argint, in special inele, expuse pe rafturi si in vitrina magazinului. Infractorii s-au miscat atat de repede incat, chiar daca magazinul avea sisteme de alarma conectate la o agentie de paza, ei au reusit sa fuga inainte de sosirea agentilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.