Politistii craioveni au audiat, luni, 15 persoane, in legatura cu scandalul provocat duminica dupa-amiaza de doua clanuri ale lumii interlope, soldat cu patru raniti, transmite coerspondentul NewsIn.

„In urma scandalului de duminica - 3 februarie a.c. din fata Curtii de Apel Craiova, mai multe patrule de politisti de la siguranta publica si jandarmi sunt in alerta. Agresorii au fost depistati si sunt cautati. Biroul de Combaterea a Crimei Organizate s-a alaturat cautarilor, iar pana la aceasta ora au fost audiate 14-15 persoane. Se pare ca este o rafuiala intre clanul de romi Para si gruparea lui Erico Constantinescu“, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, subcomisar Maria Vasile.

Erico Constantinescu, unul dintre capii lumii interlope craiovene, se afla internat in prezent la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, starea lui generala fiind buna. „Eugen Turcitu, Cristian Manea si Doru Ciobanu, care initial au fost trasportati la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, au fost externati. La clinica Neurologie II a ramas internat doar Erico Constantinescu, de 47 de ani, care prezinta un traumatism cranian, mai multe plagi taiate in zona membrelor si o amputatie de falanga, iar la aceasta ora este constient si evolutia sanatatii lui este favorabila“, a precizat purtatorul de cuvant al SJU, Adriana Trica.

In fata Curtii de Apel Craiova a avut loc duminica, 3 februarie, un scandal intre clanul de romi Para si gruparea interlopa a lui Erico Constantinescu, in urma conflictului patru persoane fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.