Zece persoane suspectate ca ar fi furat, la sfarsitul anului trecut, un bancomat din holul Bancii Raiffeisen din Crangasi, dar si altele din mai multe judete limitrofe Capitalei, au fost retinute pentru cercetari, in urma perchezitiilor efectuate de politistii bucuresteni, in aceasta dimineata, informeaza NewsIn.
Suspectii au fost urmariti timp de mai multe zile de lucratori ai Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative. In aceasta dimineata, politistii bucuresteni au efectuat o serie de perchezitii, iar cei zece suspecti retinuti au fost dusi la sediul Politiei Capitalei, potrivit purtatorului de cuvant Christian Ciocan.

Pe langa furtul bancomatului din Crangasi si o alta tentativa nereusita de a sustrage un alt bancomat din sediul unei banci, persoanele retinute de politisti sunt suspectate de a fi comis mai multe furturi de bancomate si case de bani din Bucuresti, judetele limitrofe si din nordul tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.