Punct final intr-un caz de viol care a socat judetul Dambovita: ultimul dintre violatorii unei gravide a fost prins, in Capitala, dupa trei ani de cautari
Victima avea doar 16 ani atunci cand cinci indivizi beti au patruns in casa in care locuia din comuna Lunguletu, judetul Dambovita. Cei cinci se intorceau de la discoteca si au hotarat sa se "distreze" intr-un mod infiorator: au luat-o pe fata, au dus-o pe un camp, au violat-o si au supus-o la perversiuni sexuale pe o gramada de balegar. Nu a contat ca minora era, deja, in cea de a cincia luna de sarcina. Fapta a avut loc pe 24 mai 2005. Unul dintre cei care au participat la orgie este Valentin Banica, acum in varsta de 29 de ani. Fapta lui este cu atat mai grava cu cat acasa il astepta o nevasta care tocmai nascuse o fetita chiar in ziua in care participa la violul in grup. A doua zi, cand s-a trezit din betie si a realizat ce a facut, a fugit de acasa.

Ascuns intr-o groapa, sub pat

Trei dintre violatori au fost prinsi chiar a doua zi si au fost arestati. Al patrulea a fost capturat abia dupa cateva saptamani. Politistii l-au "dibuit" intr-o groapa pe care o sapase sub pat, chiar in propia locuinta. Valentin Banica, in schimb, si-a luat lumea in cap si a plecat din localitate si din judet. "Dupa ample activitati de cautare, politistii au reusit sa-l prinda in municipiul Bucuresti, intr-o statie de autobuz. In arestul politiei din Capitala, in momentul in care l-a vazut pe seful Postului de Politie Lunguletu, Valentin a spus ca se astepta sa-l prinda si ca nu putea sa fuga la nesfarsit, iar acest moment era inevitabil", a precizat pentru ZIUA Online purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dambovita, inspector de Politie Pamela Ropotan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.