"Noi stim numai biletul, varianta si locul de unde s-a castigat (... ). Eu il sfatuiesc pe castigator sa se prezinte cat mai repede pentru ridicarea premiului. Cu cat banii ajung mai repede in contul lui, cu atat dobanda incasata va fi mai mare", a mai spus Liliana Minca

Castigatorul premiului cel mare de la 6/49 a jucat la o agentie de pe Bd. Mihai Bravu, duminica la ora 12:23, iar premiul net pe care il va incasa este de 9,3 milioane euro. Agentia 7295 din sectorul doi, unde s-a jucat biletul castigator, este mandatara (functioneaza in sistem franciza). Castigatorul a jucat un bilet cu trei variante simple, in valoare de 13,30 lei.

Dupa 22 de saptamani, marele premiu la Loto 6/49 a fost castigat, acesta fiind cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane.

In topul 10 al castigurilor Loto6/49 de-a lungul timpului, Bucurestiul se evidentiaza cu patru castiguri. Din statistica pe care o detine Loteria Romana, s-a constatat ca intre 35 si 50% din totalul de variante inregistrate pe o tragere, se joaca duminica.