Zeci de localitati din toata tara au ramas fara energie electrica din cauza vantului, iar in unele zone de munte turistii au ramas blocati din cauza vremii rele si a ninsorii, informeaza NewsIn.

Mii de persoane din judetele Bistrita, Botosani, Suceava, Gorj si Dambovita au ramas in bezna, incepand din noapte de sambata spre duminica, din cauza vantului care a rupt firele de medie si inalta tensiune sau a daramat stalpii de electricitate.

In Bistrita, ninsoarea si viscolul a ingreunat circulatia rutiera pe toate drumurile din judet. In Constanta a fost intrerupta activitatea in doua porturi maritime si un pescar si-a pierdut viata dupa ce barca lui s-a rasturnat.

Turistii aflati in zonele montane din Dambovita si Sibiu au ramas blocati pe munte. In Covasna s-au produs doua incendii de la scurtcircuitele provocate de firele de tensiune rupte de vant.

De asemenea, Realitatea TV relateaza ca in aceasta dimineata, rafalele puternice au smuls acoperisul unui bloc din municipiul Aiud, judetul Alba. Acoperisul de peste 70 de metri patrati a fost aruncat intr-o gradina din aproprierea imobilului. Nimeni nu a fost ranit.

Rafale puternice au facut pagube si in municipiul Alba Iulia. Acolo un acoperis s-a prabusit pe o masina, iar un pom de 20 de metri a cazut in centrul orasului.

Avertizarea meteorologilor cu cod galben de vant puternic si ninsori este valabila pana astazi la ora 15, conform Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.