Editura Humanitas Multimedia a sarbatorit „Moartea lui Ivan Ilici” cu ceai si coliva ieri, la libraria Carturesti, odata cu lansarea audiobook-ului cu acelasi nume, realizat dupa o nuvela de Lev Tolstoi de actorul Victor Rebengiuc, informeaza NewsIn.

Desi a mai facut doua audiobook-uri dupa Caragiale si unul cu „Hagi Tudose” de Delavrancea, „Moartea lui Ivan Ilici” este „cel mai profund”, a spus Rebengiuc. „M-am implicat cel mai mult, imi place cel mai mult si ma regasesc in el. Traiesc cu intensitate etapele care ma apropie de ultimul drum”.

Actorul a marturisit ca a citit nuvela lui Tolstoi cu „o emotie speciala”, desi o mai citise in tinerete. „Stiam ca e o nuvela buna, dar la aceasta varsta lucrurile au capatat alta valoare si m-au impresionat profund, si cred ca asta se simte” in audiobook.

Rebengiuc a spus ca a inregistrat cartea vorbita, care are peste doua ore, in timp real, „fara balbe”.
Realizatorul TV Andrei Gheorghe a dat cateva sfaturi pentru utilizatorii de audiobook-uri. El a recomandat celor care au citit nuvela „Moartea lui Ivan Ilici" sa porneasca audiobook-ul cand sunt mai nervosi, „cand e Videanu la televizor si spune ca totul e ok”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.